Close

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 34 of 34
  1. #26
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Jersey City
    Posts
    3,857
    Rep Points
    3,642.6
    Mentioned
    74 Post(s)
    Rep Power
    37


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Zasquatch Click here to enlarge
    True that, I just hope this is the same oscillation issue they are referring to.
    They'll fix it, they have to
    Click here to enlarge
    ESS 6XX kit

  2. #27
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    210
    Rep Points
    426.3
    Mentioned
    27 Post(s)
    Rep Power
    5



    2 out of 2 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Took some more logs this morning for Rob so I figured I'd post them. Nothing new, just more of the same $#@!:

    Click here to enlarge

    This one didn't have any throttle closures at least
    Click here to enlarge

  3. #28
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,126
    Rep Points
    31,300.7
    Mentioned
    2055 Post(s)
    Rep Power
    314


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Zasquatch Click here to enlarge
    Nothing new, just more of the same $#@!:
    The more logs the merrier.

  4. #29
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    59
    Rep Points
    61.4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    0


    3 out of 3 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Also experiencing the throttle closures stage 2+ FMIC ST I8A0S.

    Looking forward to the fix.

  5. #30
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    210
    Rep Points
    426.3
    Mentioned
    27 Post(s)
    Rep Power
    5



    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    I'm working with Rob to get to the bottom of this. I'm feeding him logs and testing new FW/maps, although the weather lately hasn't helped progress... Rain followed by more rain and snow.

    For those who have logs similar to the ones I posted, is your ROM version I8AOS as well?

    @Laloosh, is it safe to say you have a different ROM?

    I speculate that this issue may be limited to I8AOS for some reason.

  6. #31
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,738
    Mentioned
    63 Post(s)
    Rep Power
    0


    Reputation: Yes | No
    I had ij something else. I dont have the car anymore. I think ben and i are on the same versions and neither of us had that problem.

  7. #32
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NYC
    Posts
    3,089
    Rep Points
    999.1
    Mentioned
    104 Post(s)
    Rep Power
    10


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Laloosh Click here to enlarge
    I had ij something else. I dont have the car anymore. I think ben and i are on the same versions and neither of us had that problem.
    My WGDC looked great on the OTS maps. No problems on any maps and I have IJE0S.

    I have some oscillation down low on the stock throttle stage 2 map if I give it too much gas in a high gear like 6th but its minor and smooths itself out north of 3k rpm.

  8. #33
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    210
    Rep Points
    426.3
    Mentioned
    27 Post(s)
    Rep Power
    5



    Reputation: Yes | No
    Hmmm, I wonder what is different about each rom version that would only cause problems with I8AOS?

  9. #34
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    557
    Rep Points
    785.8
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    8


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Zasquatch Click here to enlarge
    Hmmm, I wonder what is different about each rom version that would only cause problems with I8AOS?
    I have I8AOS and I don't seem to have these issues either...
    Click here to enlarge

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •