Close

Results 1 to 12 of 12

Thread: Forum Lag?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Huntington Beach, CA
    Posts
    13
    Rep Points
    36.0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No

    Forum Lag?

    I'm not sure what it is, but the forum here does not run well on my computer.
    I don't think I've ever noticed a website slow down like this one does...

    Scrolling through the site is not smooth for me,its very laggy and unresponsive; not snappy at all like every other site.
    Not to offend the creators (I'm only trying to help Click here to enlarge), but I would guess the coding of the site is poorly optimized.

    I'm using the latest Firefox. My computer isn't exactly a slouch either - quad core, 4gb ram - should be overkill for just web browsing.

    Unresponsive scrolling isn't going to stop me from browsing, but I just find it odd that it only happens on bimmerboost.

    Does anyone else experience this?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    119,426
    Rep Points
    32,107.4
    Mentioned
    2106 Post(s)
    Rep Power
    322


    Yes Reputation No
    Firefox is really the problem, same things happens for me.

    Switch to Chrome and see the difference or even try internet explorer! Chrome and IE are perfect.

    Stage 2 or 2.5 E9X M3 S65 V8 supercharger kit for sale
    : http://www.boostaddict.com/showthrea...r-kit-for-sale

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Huntington Beach, CA
    Posts
    13
    Rep Points
    36.0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    I just tried it out in IE - Yep, your absolutely right!
    Firefox is the problem!

    Strange though... Click here to enlarge

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,079
    Rep Points
    1,142.0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    12


    Yes Reputation No
    Running FF here, runs smooth. Might be your cache. Which version are you running?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    119,426
    Rep Points
    32,107.4
    Mentioned
    2106 Post(s)
    Rep Power
    322


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by shoes Click here to enlarge
    I just tried it out in IE - Yep, your absolutely right!
    Firefox is the problem!

    Strange though... Click here to enlarge
    I know, I don't get it.

    What version are you running? I have the same damn problem.

    Stage 2 or 2.5 E9X M3 S65 V8 supercharger kit for sale
    : http://www.boostaddict.com/showthrea...r-kit-for-sale

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    119,426
    Rep Points
    32,107.4
    Mentioned
    2106 Post(s)
    Rep Power
    322


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by DarkPhantom Click here to enlarge
    Running FF here, runs smooth. Might be your cache. Which version are you running?
    Aren't you running it on a Mac though?

    Stage 2 or 2.5 E9X M3 S65 V8 supercharger kit for sale
    : http://www.boostaddict.com/showthrea...r-kit-for-sale

  7. #7
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Whales Vag
    Posts
    1,214
    Rep Points
    1.0
    Mentioned
    8 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Sticky Click here to enlarge
    Aren't you running it on a Mac though?
    dp doesnt have a mac..

  8. #8
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Huntington Beach, CA
    Posts
    13
    Rep Points
    36.0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    On Vista 64-bit here.
    Firefox 3.6.3

    I clear my cache regularly.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    119,426
    Rep Points
    32,107.4
    Mentioned
    2106 Post(s)
    Rep Power
    322


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by shoes Click here to enlarge
    On Vista 64-bit here.
    Firefox 3.6.3

    I clear my cache regularly.
    I'm on 32 bit and Vista so it isn't that.

    Stage 2 or 2.5 E9X M3 S65 V8 supercharger kit for sale
    : http://www.boostaddict.com/showthrea...r-kit-for-sale

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    119,426
    Rep Points
    32,107.4
    Mentioned
    2106 Post(s)
    Rep Power
    322


    Yes Reputation No
    Changed some code to help you shoes, try it out and let me know.

    IE doesn't do rounded corners and shadows like Firefox and that is what was slowing Firefox down.

    Stage 2 or 2.5 E9X M3 S65 V8 supercharger kit for sale
    : http://www.boostaddict.com/showthrea...r-kit-for-sale

  11. #11
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Huntington Beach, CA
    Posts
    13
    Rep Points
    36.0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    It's definitely improved, but still not 100%.

  12. #12
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    119,426
    Rep Points
    32,107.4
    Mentioned
    2106 Post(s)
    Rep Power
    322


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by shoes Click here to enlarge
    It's definitely improved, but still not 100%.
    Yep, I think that is about as best as can be done for Firefox. I'll see what else I can do for you.

    Stage 2 or 2.5 E9X M3 S65 V8 supercharger kit for sale
    : http://www.boostaddict.com/showthrea...r-kit-for-sale

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •